projectcoördinatie, consultancy
      en begeleiding van nearshore activiteiten

Werkwijze

1. Er vindt een oriënterend gesprek plaats waarbij u aangeeft welke profielen u mist in uw organisatie.

2. IntoPeople gaat voor u op zoek naar passende cv’s en selecteert volgens een gedegen selectieprocedure. De sollicitatiegesprekken worden opgenomen op dvd zodat u altijd op hoogte kan blijven van onze werkwijze.

3. Wanneer wij overtuigt zijn van de juiste kandidaten stellen wij deze aan u voor.

4. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit het ruime aanbod van kandidaten zetten wij de immigratieprocedure in gang.

5. Alle zaken omtrent immigratie zijn voor rekening van IntoPeople, hierbij kunt u denken aan huisvesting, verblijfsvergunningen, de vlucht, sofinummer etc, etc.

6. Wij onderhouden contact met u als ook met de werknemer. Ons uitgangspunt is om elke zes weken met u het project te evalueren.

Met de werknemers hebben wij eens per zes weken een diner waarbij de stand van zaken besproken wordt.

Voorbeeld

Van één van onze klanten

“Wij hebben eerst gekeken voor Nederlandse werknemers bij de grote organisaties. Maar de prijs kwaliteitsverhoudingen liggen helemaal scheef.“

Van deze klant kregen wij een aanvraag binnen voor C# en .NET specialisten. Omdat wij een ruim aanbod hebben in deze specialisten konden wij binnen een week geschikte kandidaten voorstellen. Met vier weken zaten de werknemers bij de klant op kantoor.

Naast het in gang zetten van de immigratieprocedure, wat twee weken duurt, moet de werknemer alle zaken en werkzaamheden afsluiten in thuisland. Hiervoor hanteren wij vier tot zes weken. De reactie van de klant: “Wij zijn heel erg tevreden. Er wordt voldaan aan wat er beloofd is. De kennis van beide gedetacheerde is ontzettend goed.”

IntoPeople kandidaten:

  • Software Engineers: SAP, C++, C#, MS-SQL, interbase, .Net, Linux, Embedded Software, Microsoft Visual Studio, UML, ASP.NET, COM, VB.NET, JAVA/J2EE, Oracle en Eclipse.
  • Software Testers: Mercury TestDirector, SilkTest, Mercury WinRunner en MS Visual test.
schrijf je in voor onze e-nieuwsbrief