projectcoördinatie, consultancy
      en begeleiding van nearshore activiteiten

Strategische partnerovereenkomst

 20 april 2009, Minsk. IntoPeople ondertekent een exclusieve partnerovereenkomst met ScienceSoft, een toonaangevend IT-outsourcing bedrijf in Wit-Rusland. 

Dit evenement benadrukt onze groeiende samenwerking met ScienceSoft en versterkt IntoPeople’s positie als nearshore development dienstverlener op de Benelux markt. 
 
Volgens de nieuwe overeenkomst zullen ScienceSoft en IntoPeople samenwerken op het gebied van IT-dienstverlening van hoog kwalitatieve en kostenefficiënte aard aan bedrijven in Benelux. IntoPeople draagt met haar kennis van de Benelux markt en expertise bij op het gebied van Customer Relations en project management, terwijl ScienceSoft waarde toevoegt met haar enorme technologische expertise, grote talentenpool en methodologische kwaliteit. 
 
De huidige stap in de relaties tussen ScienceSoft en IntoPeople is een gevolg van drie jaar samenwerking aan diverse projecten van IntoPeople’s klanten. In 2009 hebben ScienceSoft en IntoPeople reeds meer dan 15 voorspoedige projecten voor bedrijven in Nederland opgestart. Hiertoe behoren zowel grote projecten (ontwikkeling/testen van procesmanagement systemen voor bedrijven) als kleinere opdrachten zoals webapplicaties en webdesign. 
 
In de komende maanden staat het volgende op onze agenda:
 • Gezamenlijke activiteiten gericht op promotie
 • Gastland conferenties over IT-outsourcing
 • Uitbreiding van het aanbod van IT diensten aan Benelux klanten
 • Verdubbelen van de totale gecombineerde omzet in Benelux in 2009. 
Het is aangenaam om samen te werken met een betrouwbare en solide partner.
 

Over ScienceSoft

ScienceSoft is een grote en betrouwbare IT-dienstverlener gericht op de uitbesteding van producten en ontwikkeling van software, applicaties en voor mobiele apparaten, Microsoft technologie consulting en tot slot ook migratie en testdiensten. 

De hoge ontwikkelingscapaciteit van ScienceSoft is gebaseerd op het personeel (250 ervaren professionals), bewezen kwaliteit, gerenommeerde processen, voordelige geografische ligging en 20 jaar ervaring in de IT-business. De onderneming opereert binnen een bereik van verticaal aansluitende expertisegebieden, met een bijzonder sterke ervaring in de telecommunicatie, gezondheidszorg en biowetenschappen, veiligheid, techniek, retail, media en entertainment. 
 
ScienceSoft is gewijd aan de dienstverlening aan Europese en wereldwijde klanten, van kleine bedrijven tot grote multinationals, zoals IBM, Tieto, CambridgeSoft en vele anderen. Voor het jaar 2009 werd ScienceSoft gekozen als IBM Core leverancier van technische diensten in Wit-Rusland. ScienceSoft is een Microsoft Gold Certified Partner.

Wat kan u verwachten?

 • Geen valutarisico
 • Solide ondersteuning in het ontwikkelproces
 • Geen tijdsverschil
 • Geen communicatie misverstanden door taalbarrières(Nederlands sprekende medewerkers in Wit Rusland en Russisch sprekende medewerkers in Nederland)
 • Grote ICT kennis aanwezig, we weten waar u het over heeft
 • Kostenbesparing op uw ontwikkeling
 • Facturering achteraf
 • Geen verborgen kosten
schrijf je in voor onze e-nieuwsbrief