projectcoördinatie, consultancy
      en begeleiding van nearshore activiteiten

SharePoint Solutions

Onze professionals van gecertificeerde SharePoint experts zijn in staat om binnen zeer korte tijd bedrijfsprocesanalyses uit te voeren en een op maat gemaakte oplossing aan te bieden in SharePoint. De oplossing zal bijdrage aan het optimaliseren van hoe mensen, inhoud en processen zich ten opzichte van elkaar verhouden in de organisatie. 

Wij zijn in staat om een gevarieerde SharePoint oplossing aan te bieden voor cruciale bedrijfstaken en activiteiten, zoals: documentenmanagement, kennismanagement, projectmanagement en bedrijfproces optimalisatie.   

Onze status van Microsoft Gold Partner stelt ons in staat om “cutting-edge” technologieen en constante kwaliteit te waarborgen en een goed product af te leveren aan onze klanten.           

Wat kunnen we bieden?

ScienceSoft develops complex intranet and extranet solutions based on Microsoft SharePoint technologies:

Content management en zoekopdrachten biedt een organisatie de mogelijkheid om diverse bestanden en persoonlijke schijven met elkaar te delen door middel van een centraal geregelde schijf. Dit vergroot de productiviteit en verkleint de kans op het te veel hebben aan informatie. Medewerkers kunnen gemakkelijk bij verschillende bestanden komen, formats en andere benodigdheden.      

Effectieve samenwerking zorgt ervoor dat standaard procedures, zoals ziekte, verlof etc. Intern naar de juiste afdelingen wordt gecommuniceerd.             

Automatische bedrijfsprocessen en formulieren registratie provide custom workflows which automate and streamline collaborative processes such as document approval or RFP processing. Electronic InfoPath forms are an integral part of such workflows. These forms make it easy to collect and validate the information that drives business processes through the usual Microsoft Office client applications.            

Bedrijfsinformatie zorgt ervoor dat beslissingsbevoegde medewerkers snel toegang hebben tot de benodigde informatie, op elk moment, op elke plek. Om dit te bereiken zorgt onze oplossing ervoor dat u beschikking hebt over bedrijfsdata in de vorm van KPI’s, rapporten en scorecards.

ScienceSoft Enterprise Portal ontwikkelt met MS SharePoint:

Portal Main Page Project Dashboard Company Library Quality Management System site

 

schrijf je in voor onze e-nieuwsbrief